Yayınlanma Tarihi: 11 Aralık 2013 Çarşamba

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerine Gaziantep İle Devam Etti

Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen eğitim fuarlarına katılan Üniversitemiz, Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi’nde gerçekleştirilen “Educaturk  Gaziantep Yükseköğretim Fuarı”nda öğrencilerle buluştu.

Gerçekleştirilen eğitim fuarına Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Sezikli, Arş. Gör. Ayşe Burcu Akbulut, Arş. Gör. Gülay Yılmazer ve Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Kadir   Günkurusu  katıldı.

Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ve stant tasarımıyla katıldığı tanıtım etkinliklerinde ziyaretçilerin dikkatlerini çeken Üniversitemiz, Gaziantep’te gerçekleştirilen eğitim  fuarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı haline geldi.

Düzenlenen eğitim fuarında birçok vakıf ve devlet üniversitesi yer alırken, standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verildi.

Üniversitemiz tanıtım etkinliklerine 17–18 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan eğitim fuarı ile devam edecek.