Yayınlanma Tarihi: 19 Aralık 2013 Perşembe

Rektörümüz Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  2016 yılında Çorum'da yapılacak olan "Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonasına" vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Kuzey Kampüs alanında yapılacak olan master planı ve inşaatlarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "Üniversitemizin son yıllarda kurulan üniversitelerden biri olmasına rağmen ortaya koyduğu performans son derece önemli ve takdire şayan bir gelişmeyi ifade etmektedir. Özellikle rektör hocamızın üniversitenin geleceğine dair ortaya koyduğu perspektif ve gelişme hedefleri bizim açımızdan da son derece umut ve heyecan vericidir” dedi.

Çorum'un ekonomik, sosyal gelişimine katkı sağlayacak önemli perspektifler ortaya koyduğunu ifade eden Salim Uslu, hem üniversitemizin hem de Çorum'un gelişmesi adına bizler üzerimize düşen görevleri büyük bir istekle yerine getirmeye devam edeceğiz” diyerek Rektörümüze, akademik kadroya, üniversite çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Milletvekilimiz Uslu Üniversitemizi tercih eden öğrencimize de başarılar dileyerek Hitit Üniversitesi’ni tercih edenlerin gelecekte çok daha iyi bir zeminde eğitim imkânlarından yararlanacaklarını vurguladı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube