Yayınlanma Tarihi: 19 Aralık 2013 Perşembe

Rektörümüz Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı ve Spor Genel Müdürü’nü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz’ı ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamlarında ziyaret eti.

Ziyarette Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner de hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, ÇTSO ve Üniversitemiz işbirliğiyle İlimizde yapılacak olan 2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’na (WUC 2016) vermiş oldukları desteklerden dolayı Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz’a ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a teşekkür etti. Çorum’a ve Üniversitemize büyük yarar sağlayacak bu organizasyonun başarılı geçmesi için gayret içerisinde olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin yapmakta olduğu gayretli çalışmalarla ve almış olduğu desteklerle daha güçlü bir şekilde emin adımlarla bir Dünya Üniversitesi olma yolunda ilerlediğini belirtti.

İlimiz Oğuzlar İlçesi’nde bulunan Su Ürünleri ve Su Sporları Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, kültür, turizm ve spor faaliyetlerini hızlandırmak adına Spor Bakanlığı’ndan destek beklediklerini ifade ederek Merkezimizin gelişmesiyle ulusal ve uluslararası etkinliklerle İlimizin ve Üniversitemizin tanıtımına büyük katkı sağlanacağını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, ülkemizde gerçekleştirilen sportif faaliyetlere her zaman destek verdiklerini ve vereceklerini belirterek Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz da Su Ürünleri ve Su Sporları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hazırlanacak olan proje kapsamında destek vereceklerini ifade ederek, İlimizde düzenlenecek olan 2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nın (WUC 2016) başarılı bir şekilde gerçekleştirileceğine inandığını ve Bakanlık olarak her türlü desteği vereceklerini vurguladı.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube