Yayınlanma Tarihi: 02 Aralık 2013 Pazartesi

Dünya Üniversitesi Olma Yolunda Bir Adım Daha

Hitit Üniversitesi ile Polanya’nın Lomza şehrinde bulunan The State Higher School of Computer Science and Business Administration Üniversitesi arasında Erasmus Programı kapsamında öğrenci ve öğretim elemanı değişimi ile ilgili bir anlaşma imzalandı. Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın talimatıyla geçtiğimiz hafta Üniversitemiz öğretim üyelerinden Rektör Danışmanı ve Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Ömer Bostancı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Erkan Demirkan Lomza’daki The State Higher School of Computer Science and Business Administration Üniversitesine ziyarette bulundular. The State Higher School of Computer Science and Business Administration Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Robert Charmas ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Lilianna Rywacka ile yapılan görüşmelerin ardından her iki üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sağlık Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim elemanları arasında 2021 yılına kadar devam edecek olan Erasmus Değişim Anlaşması imzalandı. Bu anlaşma kapsamında her yıl Polonya’dan Üniversitemize 4 öğrenci öğrenim görmek üzere ve 2 akademik personel de ders vermek üzere gelebilecek, aynı şekilde Hitit Üniversitesi’nden de 4 öğrenci öğrenim görmek üzere ve 2 akademik personel de ders vermek üzere Polonya’ya gidebilecek.