Yayınlanma Tarihi: 20 Aralık 2013 Cuma

Rektörümüz Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ı makamında ziyaret etti.

Tıp Fakültemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, kısa bir süre önce Sağlık Bakanlığı ile hayata geçirilen afiliasyonun (Ortak Kullanım) ülkemize örnek olacak bir şekilde devam ettiğini belirterek,  vermiş olduğu desteklerden dolayı Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’a teşekkür etti.

Eğitim ve Araştırma Hastanemizdeki büyük bilgi birikimi, tecrübe ve hekim altyapısı ile birlikte tıp fakültemize alınan öğretim üyelerimizle çok güçlü bir işbirliğine geçildiğini ve bu işbirliğinin sağlık alanında büyük gelişmelere yol açtığını vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Tıp Fakültesi’nin her geçen gün daha da büyüyeceğini ve gelişeceğini sözlerine ekledi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas da Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan önemli operasyonlara değinerek bu başarıların halkımıza büyük fayda sağladığını belirtti. Gelişmelerin oldukça memnuniyet verici ve gözle görülür olduğu ifade eden Agah Kafkas yeni yapılacak olan hastane ile Çorum’daki sağlık sektörünün daha da gelişeceğini vurguladı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube