Yayınlanma Tarihi: 22 Aralık 2013 Pazar

Rektörümüz KYK Genel Müdürünü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin Alkan, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Prof.Dr. Recep Kaymakcan’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof.Dr. Alkan ziyaretinde, Üniversitemizdeki gelişmelerle ilgili bilgi paylaşımında bulunarak, Üniversitemizin sadece merkezdeki değil ilçelerimizdeki birimlerinde de yükseköğretim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirtti.

İlimiz ve ilçelerimizde öğrenim gören öğrenci sayısının her geçen gün arttığını ve bu bağlamda ilimize ve ilçelerimize yapılacak olan KYK öğrenci yurtlarının büyük yarar sağlayacağını ifaden eden Rektörümüz Prof.Dr. Alkan, öğrencilerimize sağladığı gerek yurt gerekse de burs imkânları için Üniversitemiz adına tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Prof.Dr. Recep Kaymakcan da Sungurlu Meslek Yüksekokulu yeni kampüsünde yapılması planlanan yurdun 2013 yatırım programına alındığını ve 2014 yılı içerisinde yapımına başlanacağını ifade ederek, Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube