Yayınlanma Tarihi: 27 Aralık 2013 Cuma

MÜSİAD Çorum Şubesi Yöneticileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı,  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Köksal, Şükrü Türkoğlu, Adnan Tığlı, Engin Demirci, Bülent Demirci, Remzi Çöplü, Mahmut Öztemiz ve Genç MÜSİAD adına da Alper Tığlı makamında ziyaret etti.

Birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade eden MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, Üniversitemizi çok önemseyerek yakından takip ettiklerini dile getirerek Üniversitemizle birlikte çalışma istediklerini belirtti. “Çorum ortak paydasında teori ile uygulamayı hayata geçirmek istiyoruz” diyen Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, kısa bir süre önce Şubelerinin açılışına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a ayrıca teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemine değinerek, “Üniversite olarak bizler bilimselliğimizle öne çıkıp sanayicilerimizin işlerini kolaylaştırmak ve bu işleri yerine getirecek insanı yetiştirmek istiyoruz” dedi. Hitit Üniversitesi olarak ilimizde ve bölgemizde faaliyet gösteren her sektör ile ikili işbirliği yapmayı çok önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin bu yönde büyük bir gayret gösterdiğini ifade ederek tüm paydaşlarımızın arasında sağlanacak bu güç birliğiyle daha da güçleneceğini açıkladı. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube