Yayınlanma Tarihi: 27 Aralık 2013 Cuma

Türk Bilardo Milli Takım Antrenörü İskilip MYO’da Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Türk Bilardo Milli Takım Antrenörü Emrah Taç, İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında düzenlenen bilardo turnuvası final müsabakalarında yüksekokulumuz öğrencilerine bilardo hakkında genel bilgi aktarımında bulundu.

Öğrencilerin bilardo hakkındaki sorularını cevaplayan Taç, bilardo zihinsel, matematiksel ve el koordinasyonu ile ilgili ipuçları verdi. Taç, öğrencilere ıstaka tutuş, duruş ve vuruş teknikleri hakkında pratiklerle bilardo kuralları hakkında bir takım açıklamalarda bulundu.

 İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bilardo masalarının olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu dile getiren Taç, bununda Hitit Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın bilardo sporuna bakış açısına bağlı olduğunu belirtti.

2012 yılında Çorum’da yapılan ve tarihinin en yüksek katılımlı Üniversitelerarası Türkiye Bilardo şampiyonasının da Üniversitemizin desteğiyle güzel bir şekilde geçtiğini söyleyen Taç, bilardo sporuna yapmış olduğu katkılardan dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür etti.

Ayrıca İskilip Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen bilardo turnuvasının önemine de değinen Taç, oyuncuların amatör olmasının hiçbir dezavantaj olmadığını önemli olanın bilardo branşına gösterdikleri katkı ve ilginin olduğunu belirterek bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

İskilip Meslek Yüksekokulu Müdür Doç. Dr. Muammer Cengil’e ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan Tuluk’a bu nazik davetleri için teşekkür ediyorum diyen Taç, gerek bilardo anlamında gerekse Çorum’un tanıtımı anlamında Hitit Üniversitesine her zaman destek vermekten onur duyacağını belirtti.

Etkinlik sonunda İskilip Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan Tuluk,  Türk Bilardo Milli Takım Antrenörü Emrah Taç’a katılımından ve desteklerinden ötürü teşekkür belgesi takdim etti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube