Yayınlanma Tarihi: 04 Aralık 2013 Çarşamba

Rektörümüzden Çorum Eczacılar Odası’na Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tıp Fakültemiz Öğretim Üyeleri ile birlikte Çorum Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Koca’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarette Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şebnem Gülen, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Durmuş ve Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. S. Kerim Küçükler hazır bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Tıp Fakültemize alınan öğretim üyelerimizle çok güçlü bir işbirliğine geçildiğini ve bu işbirliğinin sağlık alanında büyük gelişmelere yol açtığını ifade ederek Üniversitemizdeki çalışmaların hızla artarak daha da büyüyeceğini belirtti ve Çorum Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Koca’ya yeni görevinde başarılar diledi.

“Eczacılığın bilimselliğini kaybetmeden gelişimini sürdürebilmesi için; çağdaş, marka değeri yüksek, nitelikli eğitim ve öğretim veren eğitim kurumlarına da ihtiyacı vardır” diyen Çorum Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Koca, eczacılık mesleğinin sahada uygulanabilmesi için tıp ve eczacılık bilimlerinin yanında sosyoloji, eğitim bilimleri,  psikoloji, politika ile ilgili bilimler, iletişim ve ekonomi bilimlerinden yararlanıldığını ifade etti.

Çorum Eczacı Odası’nın, Üniversitemizin yapacağı her türlü etkinliğe destek vermeye hazır olduğunu belirten Koca, “Verdiği eğitim ve öğretimi ile yurdumuzun ufkundan doğan Hitit Üniversitesi’nin eczacı odamıza, mesleğimize ve meslektaşlarımıza her zaman ışık olacağına inanıyorum” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube