Yayınlanma Tarihi: 04 Aralık 2013 Çarşamba

Rektörümüze Güreş Federasyonundan Ziyaret

Çorum Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke ve Çorum Belediye Spor Güreş Teknikdirektörü Ruşen Çetin Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü/Uluslararası Güreş Hakemi İsmail Eker de hazır bulundu.

Çorum’da yapılması hayal olan bir şampiyonanın Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın özverili çalışmaları ve gayretleri sonrasında gerçekleşeceğini belirten Çorum Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, Hitit Üniversitesinin spor dahil olmak üzere her alanda büyük bir gelişme kaydettiğini, yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu açıklayarak 2016 yılında ilimizde gerçekleştirilecek olan Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nda (WUC 2016), güreş camiası olarak her türlü hizmete hazır olduklarını ifade etti.

Çorum Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya adına, ata sporumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a şilt takdim ederek  “gerçekleştirmiş olduğunuz değerli çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da, Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nın (WUC 2016), üniversitemizde yapılacak olmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek dünyanın pek çok ülkesinden 100’lerce spor insanının katılımı ile gerçekleştirilecek etkinliğin ilimiz/üniversitemiz açısından büyük bir önem taşıdığını ifade etti. Şampiyonanın tüm paydaşlarımızla başarılı bir şekilde yapılacağına inandığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube