Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2013 Pazartesi

ÇESOB Başkanı ve Oda Başkanlarından Rektörümüze Ziyaret

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ve Oda Başkanları yeni Rektörlük binasına taşınmamız dolayısıyla Rektörümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN Üniversitemizin, Çorum’un tüm bileşenleriyle bir bütün olduğunu ve herkesle yapılacak bir çalışması olduğunu ve bu anlamda da İlimizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan ÇESOB’u çok önemsediğin dile getirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN Üniversitemizin gelişimini sadece bilimsel arenada değil İlimize yaptığı katkılarla çok önemli bir görev üstlendiğini ve bu anlamda da ÇESOB’la çok önemli çalışmalar yaparak hayata geçirildiğini vurguladı.

Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, her zaman ve her fırsatta esnafımız ve temsilcilerimizle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, ÇESOB’la kurulan yakın diyalogda büyük emeği bulunan Başkan Kılıç’a ve tüm oda Başkanlarına teşekkür etti.

ÇESOB Başkanı Kılıç’ta, Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’ın göreve gelmesiyle birlikte Üniversitenin büyük bir ivme kazandığını, toplumun her kesimiyle yakın diyaloglar kurulmaya başlandığını ve bu gelişmelerden büyük bir memnuniyet duyduğunu ayrıca ahilik geleneğinden gelen bir Rektörün görevde olmasının kendileri için özel bir anlam ifade ettiğini dile getirerek, her zaman her fırsatta Üniversite ile birlikte çalışmak istediklerini ifade etti.  Toplantıya katılan Oda başkanlarının da, Üniversitemizin yaptığı çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, ileriye dönük Üniversiteden beklentilerini dile getirdiler.    

Görüşme Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’ın, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a günün anısına plaket vermesi ile son buldu. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube