Yayınlanma Tarihi: 13 Şubat 2013 Çarşamba

Rektörümüzden ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali DEMİR'e Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali DEMİR'i ziyaret etti. Prof. Dr. Ali DEMİR ziyarette, 2012 yılında 9.650.000 adayın sınavını yapan ÖSYM'nin ileriye dönük çalışmaları ve YGS öncesi sınav hazırlıkları ile ilgili bilgi verdi.

Görüşmede ilimizdeki sınav merkezinin oldukça profesyonel bir çalışma ortamına kavuştuğunu, teknolojinin tüm imkânlarını da kullanarak merkezden istenilen görevleri eksiksiz yerine getirmek için büyük bir gayret ve özveriyle çalıştıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. ALKAN, içinde sınav merkezinin de yer aldığı Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde neredeyse başlangıçtan beri hiç yeni yapının yapılmadığını, ancak yakın bir gelecekte yerleşkeye birçok yeni binanın yapılacağını, bu kapsamda il sınav merkezine de yeni bir yer verileceğini söyledi.

Geçen sene ilk kez yapılan ALS sınavı gibi ilimize başka yeni sınavların da verilmesi halinde başarıyla uygulayabileceklerini bildiren Rektörümüz bu konuda destek beklediklerini sözlerine ekledi. Gelişmelerden ve yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Ali DEMİR, yeni sınav taleplerimizin değerlendirileceğini ifade etti.   


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube