Yayınlanma Tarihi: 27 Şubat 2013 Çarşamba

Üniversite Sanayi İşbirliği Çerçevesinde Rektörümüz Ziyaretlerine Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN Üniversite Sanayi İşbirliği Çerçevesinde, Tez Oksijen Sanayi ve Tic. A.Ş.’ye ziyarette bulundu.

Tez Oksijen Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Malik BATTAL, 1978’de kurulan ve 1993’te Organize Sanayide faaliyette bulunan işletmelerinin, 2007 yılında Enerji Düzenleme Kurulunun Lisanslarına sahip dolum tesisi olarak faaliyetlerine devam ettiğini belirtti. BATTAL, firmalarının ulusal boru hattının ulaşmadığı yerlere, doğalgazı taşıma yoluyla ilettiklerini belirterek, bulundukları sektörde dünyadaki gelişmeleri sürekli takip etmeleri gerektirdiğini ve bu anlamda Kore, Arjantin, İran gibi birçok ülke ile görüşmeler yaptıklarına değinerek; firmalarının yapmış olduğu bu görüşmelerde elde ettikleri bilgilerin değerlendirilmesinde ve kendilerini yenilemelerinde Üniversite ile birlikte hareket etmelerinin çok önemli olduğunu belirtti. BATTAL firmalarına yapılan bu ziyaretten ve Üniversitemizde yapılan değerli çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN da, Üniversite Sanayi İşbirliğinin önemine değinerek,  Üniversitemize kazandırılan Teknokent ve Merkez Laboratuvarının bilgisini paylaştı. Bu kuruluşların Üniversitemize ve şehrimize büyük katkı sağlayacağını belirten Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, ARGE çalışmalarının önemini belirterek, Üniversitemiz öğretim üyelerinin bilgi birikimleri ile Çorum’da faaliyette bulunan sanayicilerimizin her zaman yanında olduğunu açıkladı. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube