Yayınlanma Tarihi: 11 Mart 2013 Pazartesi

Osmancık Ömer Derindere MYO’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmakta olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulunda Öğr. Gör. İlknur KILIÇ tarafından hazırlanan programla kutlandı.

Program çerçevesinde Dünya Kadınlarının bu özel gününü farklı bir yaklaşımla değerlendiren Öğr. Gör. İlknur KILIÇ, bir toplumun uygarlık ölçütünün, kadının o toplumdaki yeri olduğuna değinerek tüm Dünya Kadınlarının bu özel gününü kutladı.

Yüksekokul personeli ve öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen programın sonunda Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. S. Oğuzhan KIVRAK, bütün Dünya kadınları adına Öğr. Gör. İlknur KILIÇ’a, Yüksekokulumuzda görev yapan bayan personele ve yüksekokul öğrencileri adına öğrenci temsilcisi Arife KARAOĞLAN’a çiçek takdim etti.