Yayınlanma Tarihi: 18 Mart 2013 Pazartesi

Alaca Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Çorum İş-Kur Tarafından Seminer Verildi

Üniversitemiz Alaca Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Çorum İş-Kur tarafından “İş Arama Becerileri” konusunda bir seminer verildi.

Çorum İş-Kur İş ve Meslek Danışmanı Soner KARACA’nın sunumu ile gerçekleştirilen seminerde kişilerin işsiz kaldığı süreç içerisinde hangi iş arama kanallarını kullanması gerektiği yönünde bilgiler verildi.

Çeşitli video ve slayt gösterimleri eşliğinde bir sunum gerçekleştiren Soner KARACA, öğrencilere çeşitli sorularda yönelterek iş başvurularında neler yapması gerektiğini anlattı. KARACA, yapılan mülakatlar içerisinde, işverenlerin beklentisi doğrultusunda neler yapılması gerektiği hakkında öğrencilere bilgiler de verdi.

Üniversitemiz Alaca Meslek Yüksekokulunda düzenlenen seminer, öğrencilerin ve akademik personelin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.