Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2013 Salı

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerine Devam Ediyor

Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerimizin daha bilinçli tercih yapmalarını sağlamak amacı ile Üniversitemiz Kayseri’de,  “Üniversite Tanıtım Etkinlikleri”ne devam etti.

 Üniversitemiz öğretim üyelerinden Arş. Gör. Veysel DİNLER, Arş. Gör. Fatih KAYA, Arş. Gör. Emre ÖZYILMAZ ve Arş. Gör. Sertaç Samet SEYİTOĞLU’nun katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, Kayseri ili merkezinde yer alan oniki  lisede gerçekleştirildi.

Etkinlikte Üniversitemiz yükseköğretim programları ve Üniversitemizin öğrencilerimize sunduğu imkânlardan bahsedilerek, Hitit Üniversitesinde öğrenci olmak anlatıldı. Etkinlikler öğrencilere yapılan sunum ve sonrasında soru ve cevap şeklinde gerçekleşti. Ekinliklere katılan öğrenciler, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemize teşekkür ettiler.

Etkinlikte görevli Üniversitemiz öğretim görevlileri, organizasyonun çok verimli geçtiğini ve Üniversitemizi tercih edecek öğrencilere büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, Üniversitemizin bir sonraki tanıtım etkinliğinin Denizli ile devam edeceğini belirttiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube