Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2013 Çarşamba

Çorum Kafkas Derneği Yönetiminden Rektörümüze Ziyaret

Çorum Kafkas Kültür Derneği Yeni Yönetimi Mustafa DALAMANLI Başkanlığında  Yönetim kurulu Üyeleri Birkan DEMİRCİ, Salih DEMİRCİ, Canan ÇUHA, Mustafa TÜMER, Uğur URHAN dan oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN'ı makamında ziyaret ettiler.

Çorum Kafkas Kültür Derneği Başkanı DALAMANLI, derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek, Kafkasya Bölgesinde bulunan üniversitelerle ortak iş birliği yapılması yönünde destek istedi. DALAMANLI, Kafkasya Kültürünün yaşatılmasına yönelik AB projelerinde üniversitemizle ortak çalışma yapmak istediklerini ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN'ı dernekte yapılacak olan etkinliklere davet etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN da Kafkasya Kültürünün köklü bir geçmişe sahip olduğunu ve geniş bir coğrafya da yaşandığını ifade ederek bu kültürün yaşatılması için hazırlanacak her türlü projelere gönülden destek vereceklerini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, dünyanın bir çok ülkesinde bulunan üniversitelerle ortak işbirliği yapıldığı gibi Kafkasya Bölgesinde yer alan üniversitelerle de iş birliği yapılabileceğini ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube