Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2013 Cuma

Üniversitemiz Edebiyat Kulübünden Şiir Dinletisi

Üniversitemiz Edebiyat Kulübü ile Çorum Dil ve Edebiyat Derneği (DED), Çorum Cezaevi’nde şiir dinletisi gerçekleştirildi.  Programa Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve DED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü Hasan Yıldız, Bayram Çalışkan ile birçok tutuklu ve hükümlü katıldı.  Etkinlikte Üniversitemiz Edebiyat Kulübü öğrencileri Sezai Karakoç, Necip Fazıl Kısakürek, Cemal Süreyya, Cemal Safi, Abdurrahim Karakoç gibi Türk edebiyatına iz bırakmış birçok şairimizin şiirlerini, müzik eşliğinde okudular.

Etkinlik süresince öğrencilerimizin okudukları şiirlerden tutuklu ve hükümlüler, zaman zaman keyifli, zaman da duygulu anlar yaşadılar. Programın sonunda L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü Hasan Yıldız, öğrencilerimize yapmış oldukları etkinlikten dolayı teşekkür etti.