Yayınlanma Tarihi: 04 Mart 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerine İzmir İle Devam Etti

Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerimizin daha bilinçli tercih yapmalarını sağlamak amacı ile Üniversitemiz İzmir’de,  “Üniversite Tanıtım Etkinlikleri”ne devam etti.

Üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet EVKURAN, Yrd. Doç. Dr. Esra KESKİN, Öğr. Gör. Rıdvan KESKİN ve Araş. Gör. Eda AKTAŞ’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, İzmir ili merkezinde yer alan 12 lisede gerçekleştirildi.

Etkinliklerde Üniversitemiz yükseköğretim programları ve Üniversitemizin öğrencilerimize sunduğu imkânlardan bahsedilerek, Hitit Üniversitesinde öğrenci olmak anlatıldı.  Sunum ve sonrasında soru ve cevap şeklinde gerçekleştirilen ekinliklere katılan öğrenciler, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemize teşekkür ettiler.

Etkinlikte görevli Üniversitemiz öğretim görevlileri de bu organizasyonun öğrencilerimiz içinde,  kendileri içinde memnuniyet verici olduğunu dile getirdiler. Organizasyonun Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerimize önemli bir katkı sağlayacağına inandıklarını belirten öğretim görevlilerimiz, Üniversitemizin bir sonraki tanıtım etkinliğinin Bursa ile devam edeceğini belirttiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube