Yayınlanma Tarihi: 08 Mart 2013 Cuma

‘’Gönül Elçileri Projesi‘’ Meslek Yüksekokulumuzda Tanıtıldı

06 Mart 2013 Çarşamba günü saat 14:00’de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında Çorum Valisi Sayın Sabri BAŞKÖY’ün eşi Fatma BAŞKÖY hanımefendi tarafından Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine proje ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlemiştir. Toplantıya Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ ve çok sayıda öğretim elemanı katılmıştır. Gerçekleştirilen programda, Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi hakkında bilgiler veren Fatma BAŞKÖY; bu projenin toplumda "gönüllülük" kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmek üzere hayata geçirildiğini ifade etmiştir. Toplantı sonrasında konuklara ve öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunulmuştur.

Gönül Elçileri Projesi hakkında detaylı bilgiye http://corum.aile.gov.tr/tr/html/7526/Gonul-Elcileri adresinden ulaşabilirsiniz.