Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2013 Cuma

Üniversitemiz Sungurlu MYO’da “Sağlık Yönetimi” Konferansı Verildi

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Sağlık Yönetimi Kulübü tarafından “Sağlık Alanındaki Değişimler ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği”  konulu bir etkinlik gerçekleştirildi. Sungurlu Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Dr. Turgay HAPPANi, Çorum İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail YÜCEL ve Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Tuncer KILIÇ katıldı.

Konferans, Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin YAVUZ, Başhekim Yardımcısı Dt. Mustafa GÖKGÖZ, diğer hastane yöneticileri, Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından yoğun bir ilgi ile izlendi.

Dr. Turgay HAPPANİ, sağlık hizmetlerinde son yıllarda gerçekleştirilen gelişmeler hakkında bilgiler vererek, sağlık hizmetlerindeki son durumu ve ulusal ve uluslararası anlamda hedefleri mevcut veriler ışığında ifade etti.  Sağlık hizmetlerinin ülkemizde birçok ülkeye göre çok daha iyi düzeyde olduğunu belirten Dr. HAPPANİ, yapılan anketlere göre hasta memnuniyetinin %80 gibi çok iyi bir düzeyde olduğunu önemle vurguladı.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencileri tarafından yoğun ilgi gösterilen konferans sonrasında, Dr. Turgay HAPPANİ, Dr. İsmail YÜCEL ve Dr. Tuncer KILIÇ, öğrencilerden gelen çok sayıda soruyu da cevapladı. 

Etkinlik sonrasında Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF tarafından Çorum Kamu Hastaneleri Genel Sekteri Dr. Turgay HAPPANİ, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail YÜCEL ve İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Tuncer KILIÇ’a katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube