Yayınlanma Tarihi: 16 Nisan 2013 Salı

İskilip MYO Öğrencileri Ankara’ya Teknik Gezi Yaptı

Üniversitemiz İskilip Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Programı öğrencileri Ankara’ya teknik bir gezi yaptı. Ankara teknik gezisi Müdür Yrd. Öğr. Gör. Serkan TULUK, Bölüm Bşk. V. Öğr. Gör. Neslihan YILMAZ, Öğr. Gör. M. Erol ÇALMAZ, Öğr. Gör. Hilal BOZKURT, Uzm. Doğan KOŞAN ve Geleneksel El Sanatları Programı öğrencileriyle birlikte yapıldı.

Gezi; Anıtkabir, Hamamönü Sanat Sokağındaki el sanatları atölyeleri, Hamamönü sergi salonunda yer alan keçe ve suluboya sergisi, Ankara Kalesindeki el sanatları satışı yapan dükkânlar, Resim-Heykel Müzesi ve Etnografya Müzesinde gerçekleştirildi.

Bu gezide öğrencilerimiz; Hamamönündeki Sanat Sokağında yer alan el sanatları atölyelerini dolaştılar, Ankara kalesinde yer alan el sanatları dükkânlarını gezerek gözlemde bulundular, Etnografyada ve Resim-Heykel Müzesinde yer alan el sanatları eserlerini de incelediler, keçe ve suluboya sergisine gözlem yaptılar. Öğrencilerimiz teknik gezi ile farklı bakış açılarını görerek, görselliklerini zenginleştirip fikir sahibi oldular.    


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube