Yayınlanma Tarihi: 18 Nisan 2013 Perşembe

Alaca MYO Öğrencilerimiz Kardemir Karabük A.Ş ’ye Teknik Gezi Yaptı

Üniversitemiz Alaca Meslek Yüksekokulu Makine ve Kaynak Bölümü öğrencileri tarafından Karabük ilinde bulunan, Karabük Kardemir A.Ş. işletmesine teknik bir gezi düzenlendi. Geziye katılan Makine ve Kaynak Bölümü öğrencilerimize Öğr. Gör. Ali PALTA, Öğr. Gör. Şaban ÇELİK ve Öğr. Gör.  Eren ÇETE rehberlik etti.

Gezide öncelikle Kardemir Karabük A.Ş işletmesinde ziyaret gerçekleştirildi. Kardemir Karabük A.Ş.’nin yetkili mühendisleri eşliğinde işletmenin tanıtımı yapıldı. ardından işletmede bulunan üretim kısımları kok fabrikası, yüksek fırınlar, çelikhane ve haddeleme bölümleri gezildi. İşletme turu bitiminde işletme mühendisleri öğrencilerin üretim süreci ve işletme ile ilgili sorularını cevaplayarak, öğrencilerimize göstermiş oldukları ilgilden dolayı teşekkür ettiler.

Daha sonra öğrencilerimiz, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan 1994 yılında UNESCO tarafından "Dünya Miras Listesi “ne dahil edilmiş ve bir dünya kenti haline gelmiş Safranbolu ilçesini gezdi. Safranbolu’da, geleneksel ve özel bir mimari yapıya sahip Safranbolu Evleri ve ilçede bulunan Mencilis Mağarası gezilip görüldü.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube