Yayınlanma Tarihi: 18 Nisan 2013 Perşembe

Rektörümüz Dereceye Giren Sporcularımızla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Üniversitelerarası Güreş Müsabakaları Serbest Sitil B Klasman dan, A Klasmana çıkarak Türkiye Şampiyonu olan Üniversitemiz Güreş Takımı, Üniversitelerarası Futsal Liginde ön elemelerde gurubunu şampiyon tamamlayarak playofa kalan Üniversitemiz Futsal (Salon Futbolu) Takımı ve Üniversitelerarası grup müsabakalarında, Grubunu ikinci olarak tamamlayan Üniversitemiz Voleybol Takımı öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Sporda başarı sağlayan Üniversitemiz; Güreş Takımı, Futsal Takımı ve Voleybol Takımı öğrencileri ile gerçekleştirilen kahvaltıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim EĞER, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER, Öğr. Gör. Aydoğan SOYGÜDEN ve Antrenör Turgut YILDIRIM da katıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER, öğrencilerimizin turnuvalarda elde ettiği başarılara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak, Üniversitemiz adına fedakarca mücadele eden öğrencilerimizle, birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bu kahvaltı vesilesi ile Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a teşekkür ederim dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN da, elde ettikleri başarılar nedeni ile sporcularımızı tebrik ederek her üç takımımıza, bizlere yaşattığınız mutluluk ve gurur için sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Yüzümüzü ağartan başarılarınızın bizlere çok güzel geri dönüşü oluyor, gücümüz yettiğince sizlere en iyi imkanları sunmaya gayret ediyoruz, fedakarca elde ettiğiniz bu başarılarınız sizden sonraki arkadaşlarınıza da güzel bir örnek olacak diyen Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, öğrencilerimizin fiziksel mekanlarını daha da iyileştirmek için gayret ettiklerini belirterek, hayat bir ekip işi, sizin elde ettiğiniz bu başarılar daha hızlı, daha güçlü gidebileceğimizi gösteriyor dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, Üniversitemizde öğrencilerimizin lisansüstü öğrenimlerini de yapabileceklerini dile getirerek, sizleri yetiştiren ailelerinize, bu başarılarınızda büyük emekleri olan hocalarınıza ve bu başarıları elde eden sizleri tekrar tebrik ederim, Allah daha güzel başarılarınızı daim etsin dedi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube