Yayınlanma Tarihi: 22 Nisan 2013 Pazartesi

“Minik Yüreklerle Büyük Eller Yapıyor, Yaşıyor Öğreniyor” Projesi 9. Etkinliğini Gerçekleştirdi

Hitit Üniversitesi ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü “Minik Yüreklerle Büyük Eller Yapıyor, Yaşıyor, Öğreniyor” projesinin 9. etkinliği kapsamında “Yaratıcı Drama Eğitimi” için Hitit Üniversitesi Arkeoloji, Büro Yönetimi ve Asistanlığı, İşletme Bölümü öğrencileri ile İstiklal İlkokulu 4. sınıf öğrencileri bir araya geldiler.

Etkinlikte;  proje yürütme kurulundan İstiklal İlkokulu Müdürü Hüseyin GÜLER, 4. sınıf öğretmenleri Hacer KARA ve Abdullah SERT, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet KANAK ve Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Tuğba GÜLEN yer aldılar.

Öğr. Gör. Mehmet KANAK’ın liderliğinde gerçekleşen etkinlikte gruplara ayrılan öğrenciler yaratıcılıklarını diğer arkadaşlarına sergilediler. Etkinlik, hem eğlenceli hem de eğitici zaman geçirdiklerini ve diğer etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini dillendiren öğrencilerin alkışları ile sona erdi.