Yayınlanma Tarihi: 26 Nisan 2013 Cuma

RektörümüzTanıtım Etkinliklerine Katılan Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldi

Çeşitli tanıtım fuarlarında ve lise öğrencilerinin Üniversitemizi yakından tanıyabilmeleri amacıyla düzenlemiş olduğumuz Lise Tanıtım Günlerinde ülkemizin pek çok ilindeki liselere yapılan tanıtım etkinliklerimizde, öğretim elemanlarımızın özverili ve etkin tanıtım faaliyetleri sonucunda Üniversitemiz ile öğrencilerin buluşması sağlanarak Üniversitemizin tanıtımı başarıyla gerçekleştirildi.

Etkinliklere verdikleri değerli katkılardan dolayı öğretim elemanlarımızla 24 - 25 Nisan 2013 tarihlerinde Rektörlük Binasında kahvaltılı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Rektörümüz, Üniversitemizin hak ettiği yere hızla ulaşması için bu ve benzeri işbirliklerinin devam etmesi dileğini ileterek öğretim elemanlarımıza çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve başarılar diledi.