Yayınlanma Tarihi: 29 Nisan 2013 Pazartesi

Üniversitelerarası Salon Futbolu Playoff Müsabakaları Tamamlandı

Üniversitemiz ev sahipliğinde, 24-28 Nisan 2013 tarihlerinde, Tevfik Kış ve TOKİ Spor Salonlarında gerçekleştirilen, “Üniversitelerarası Salon Futbolu Playoff Müsabakaları”  tamamlandı.

Türkiye genelinde 11 erkek, 6 bayan Salon Futbol Takımının mücadele ettiği, Üniversitelerarası Salon Futbolu Playoff Müsabakalarında dereceye giren takımlara ödüllerini; Çorum Valisi Sabri BAŞKÖY, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal TAMER, Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim EGER, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Atilla PULUR, , Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan ÇELEBİ, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Ahmet TAHILLIOĞLU, Türkiye Futbol Federasyonu temsilcisi Kahraman ÖLÇER ve Hitit Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin ÖZDEN verdi.

Üniversitelerarası Salon Futbolu Playoff Müsabakalarında Erkeklerde; 1. İstanbul Üniversitesi, 2. Dicle Üniversitesi ve 3. Dokuz Eylül Üniversitesi oldu.

Üniversitelerarası Salon Futbolu Playoff Müsabakalarında Bayanlarda; 1. Dokuz Eylül Üniversitesi, 2. Muğla Üniversitesi ve 3. Karadeniz Teknik Üniversitesi oldu.

Turnuva sonrasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal TAMER tarafından; Çorum Valisi Sabri BAŞKÖY’e, Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER’e, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim EGER’e ve Hitit Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin ÖZDEN’e plaket takdim edildi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube