Yayınlanma Tarihi: 05 Nisan 2013 Cuma

Dubai’de Üniversitemizi Temsil Eden Öğrencilerimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

Dubai’de özellikle mühendislik ve işletme alanında köklü bir eğitim kurumu olan Higher Colleges of Technology (HTC)’nin 25. kuruluş yıldönümü anısına tüm dünya ülkelerinden öğrencilerin ve bilim adamlarının katıldığı “Festival of Thinkers” ve “Education without Borders” isimli etkinlikler serisine  katılan, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi; Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencisi Burak Değirmencioğlu ve Makina Mühendisliği Bölümü öğrencisi Bahattin Es, Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökçe MEREY eşliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, farklı alanlarda Nobel Ödülü sahibi 8 bilim adamının da konuşmacı olarak yer aldığı ve Türkiye’den sadece Üniversitemiz öğrencilerinin davet edilmiş olduğu etkinliğe katılan öğrencilerimizle gurur duyduğunu belirterek, öğrencilerimize başarılarının devamını diledi.

Öğrencilerimiz de etkinliğe ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak, etkinlikte farklı ülkelerden katılımcılarla iletişim kurma fırsatı yakaladıklarını, Üniversitemizi ve Ülkemizi tanıttıklarını belirterek, kendilerine vermiş olduğu destekler nedeni ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’a teşekkür ettiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube