Yayınlanma Tarihi: 05 Nisan 2013 Cuma

Üniversitemiz Güreş Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi spor salonunda  03-07 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen 29 üniversite ve 440 sporcunun katıldığı  Üniversitelerarası  Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Üniversitemiz Güreş Takımı 46 puan toplayarak takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER’in kafile başkanlığında, antrenörlüğünü Öğr. Gör.  Aydoğan SOYGÜDEN’in yaptığı takımımız Serbest Stilde; 60 kg.'da Ünal ERCİK, 66 kg.'da Faruk KARTAL, 74 kg.'da Ramazan GARGİ, 84kg.'da Doğukan AKGÜN, 96 kg.'da M. Akif TÜRMAN ve 120 kg.'da Mustafa CEBECİ, Greko Romen; 60 kg.'da Hişam AKTAŞ, 74 kg.'da Barış GÜMÜŞ, 84 kg.'da Fatih OKUR ve 96 kg.'da Ferhat FİDAN olmak üzere turnuvaya 10 sporcu ile katıldı.

Büyük bir başarıya imza atan Üniversitemiz Güreş Takımı, bu başarılı sonuçla önümüzdeki yıl  A Klasmanda yarışma hakkını elde etti.