Yayınlanma Tarihi: 05 Nisan 2013 Cuma

Üniversitemiz MYO’da “Tecrübe Günleri 2013-1” Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu tarafından "Tecrübe Günleri 2013" kapsamında düzenlenen etkinliğin birincisi Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirildi. Programın bu yılki ilk konuğu 19. Dönem Çorum Milletvekili Mimar A. Adnan TÜRKOĞLU oldu. Düzenlenen konferansa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Cemal CEVİKLİ,  Öğr. Gör. Nevzat KOÇAK, Yüksekokulumuz  akademisyenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ, "Tecrübe Günleri 2013" kapsamında öğrencilerle, çeşitli alanlarda uzmanlaşmış tecrübeli işadamlarını buluşturarak, öğrencilerimizin iş hayatına girmeden önce bilgilendirmek istediklerini kaydetti.  

19. Dönem Çorum Milletvekili A. Adnan TÜRKOĞLU konuşmasında; 1967 yılında başladığı siyaseti 2009 yılında bıraktığını belirterek hayatına dair dönemleri dile getirdi. Üniversitemiz öğrencilerine hitaben, “sevgili gençler;  çalışmayınca, azmetmeyince hiçbir şey olmaz, inanıyorum ki siz gençler hep başarılı olacaksınız. Birbirinizi sevin konuşun, saygı gösterin, çok çalışın. Hayal ettiklerinizi yapın azimle yapılamayacak hiçbir şey yoktur” dedi. Öğrencilere mesleklerinde dürüst, çalışkan ve sabırlı olmaları gerektiğini de belirten TÜRKOĞLU, öğrencilerimizin mesleklerini severek yapmalarını ve bu şekilde başarılı olabileceklerinin altını çizdi ve konuşması sonrasında öğrencilerimizin sorularına  cevap verdi.

Konferans Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ'in, 19. Dönem Çorum Milletvekili Mimar A. Adnan TÜRKOĞLU’na teşekkür plaketi takdim etmesinin ardından sona erdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube