Yayınlanma Tarihi: 10 Mayıs 2013 Cuma

Süleyman Soylu Konferans Verdi

Üniversitemiz öğrenci kulüpleri, Hitit Akademi Derneği ile birlikte gerçekleştirdikleri konferansta Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’yu konuk ettiler. Çorum Anitta Otel’de 8 Mayıs 2013 Çarşamba tarihinde gerçekleştirilen programın açış konuşmasını yapan Prof. Dr. Mehmet Evkuran, Dernek hakkında ve yaptıkları faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi ve etkinliğe katkıda bulunan öğrenci kulüplerine teşekkür etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da gençlerle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Türkiye’nin küresel dünyada artan ekonomik, kültürel ve politik değerine verdiği sayısal örneklerle dikkat çekti. Bu çerçevede iyi yetişmiş, dünyadaki gelişmeleri yakından izleyebilen, açık görüşlü nesillerin yetişmesinde üniversitelerin rolü üzerinde ve Demokratikleşmenin önündeki tarihsel ve yapısal engeller üzerinde duran Soylu, daha güçlü bir ülke inşa etmek için atılan adımları anlattı. Programa katılan öğrenciler Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya yoğun  biçimde soru yönelttiler. Olumlu ve heyecanlı bir ortamda geçen program, plaket takdiminin ardından sona erdi.