Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2013 Pazartesi

Borsa Finans Kulübü Öğrencileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Borsa Finans Kulübü, Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş BAŞÇI başkanlığında 21 öğrenci ile İstanbul’da finansal kurum ve kuruluşlardan olan Borsa İstanbul (Eski adıyla İMKB), Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği (TSPAKB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nı ziyaret ederek etkinlikler gerçekleştirmiştir. Etkinlik sonrasında kulüp öğrencileri ve danışmanları Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş BAŞÇI eşliğinde,  etkinliklerine ilişkin bilgi paylaşımında bulunmak ve teşekkürlerini iletmek için Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı ziyaret ettiler.

Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş BAŞÇI yapılan gezi sonrasında ilgili kurumlardan, Üniversitemizde öğrenimlerinde ilk üçe giren öğrencilerimize staj imkanı sağladıklarını belirterek, öğrencilerimiz için çok verimli bir gezi olduğunu açıkladı ve kendilerine verilen destekler nedeni ile Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’a teşekkür etti.

 Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, büyük şehirleri, büyük kurumları görmenin çok önemli olduğunu ve hayatımıza illaki bir katkı sağlayacağını belirten Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, bizler sizlerin daha iyi gelişimini sağlamak amacı ile gücümüz yettiğince gayret ediyoruz dedi.

Üniversitemizin büyük bir üniversite olduğunun altını çizerek, öğrencilere özgüveniniz tam olsun, Üniversitemiz sizlerin her zaman yanınızda diyen Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, öğrencilerden bilim ve bölüm temsilciliğine gereken önemi vermelerini de isteyerek, yapılabilecek her şeyi maksimum seviyede yapmalıyız dedi ve öğrencilerimize başarı dileklerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube