Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Çorum’un Ekonomik Durumunun Analizinde Görev Alıyor

Şehrin her bileşeniyle çalışarak somut olumlu işler çıkarmalıyız,  kentlerin problemlerinin çözümünde akademik bakış açısı önemlidir, her üniversite bulunduğu il’e katma değer sağlamak zorundadır, Hitit Üniversitesi olarak ilgi alanımıza giren her mecrada, Çorum’un her türlü hizmetine varız diyen Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Anitta Otel'de yapılan “Çorum Kent Ekonomi Forumu”na katıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Foruma; Çorum AK Parti Milletvekilleri Murat YILDIRIM, Cahit BAĞCI, Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ, İl Başkanı Sami CEYLAN, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa KÖSE, ilçe belediye başkanları, akademisyenler ve Yrd. Doç. Dr. Musa Said DÖVEN moderatörlüğündeki etkinliğe 80 işadamı katıldı. Forumda işadamlarına çeşitli sorular yöneltilerek görüş ve önerileri alındı.