Yayınlanma Tarihi: 17 Mayıs 2013 Cuma

Üniversitemiz 81 İl / 81 Proje Festivaline Katıldı

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “81 İl / 81 Proje” isimli festival Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, AB Bakanımız Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Delegasyonu Türkiye Temsilcisi Jean Mourice Ripert’in katılımıyla gerçekleşti. Organizasyonda Üniversitemiz; yürütücüsü olduğu “Knowledge Transfer of Numerical Analysis and 3D Simulation Techniques Applied on Engineering Research Programmes” (www.knowtech3d.com), eş yürütücü olduğu “New Applications And Course Materials For Prosthetic Dentistry, Implant Dentistry And Biomedical Engineers”(www.biodentproject.com) ve “Improving Hydrogen Energy Knowledge Around European Union” (www.knowledgeh2.com) isimli 3 adet projeyle temsil edilmiştir.

Organizasyonda katılımcılara Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Alptuğ Yatağanbaba ve Kimya Mühendisliği Bölümü Uzman Zeynel Öztürk bilgi vermiştir. Üniversitemiz Standı, AB Bakanımız Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kurum ve Kuruluş temsilcileri tarafından ziyaret edilmiştir.