Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2013 Perşembe

Rektörümüzü Çorum TSO Yönetimi Ziyaret Etti

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) 12 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçim ile göreve gelen Yönetim Kurulu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı  makamında ziyaret etti.

TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemiz yükseköğretim kurumlarına ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak, Üniversite - Sanayi işbirliğinin önemine dikkate çekti. Omuz omuza daha sık bir işbirliği ile memleketimize hizmet için muazzam bir güç oluşturabileceğimizi belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  yükseköğretim kurumlarımız bünyesinde Çorum’un tüm sektörel ihtiyaçlına cevap veren yeni bölümleri açma gayreti içerisinde olduğumuzu belirterek, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu’na ve Meclis Üyeleri’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, dört yıllık ilk dönemlerinde Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet ve faaliyet çıtasını belli bir noktaya yükselttiklerini belirterek, bundan sonraki hedeflerinin bu çıtayı daha yüksek seviyelere çıkartmak olduğunu söyledi. TSO Yönetimi olarak kamu ve sivil toplum kuruluşları ile sürekli diyalog halinde olduklarını ifade eden Başaranhıncal, söz konusu diyaloğun bundan sonraki dönemlerde de devam edeceğini, yeni işbirlikleri için fırsatlar kollayacaklarını belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube