Yayınlanma Tarihi: 30 Mayıs 2013 Perşembe

Ataması Yapılan Öğretim Üyelerimize Cübbeleri Giydirildi

Üniversitemiz 30.05.2013 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında atamaları yapılan öğretim üyeleri için cübbe giydirme töreni düzenlendi.

Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri bölümüne Prof. Dr. Mustafa DURMUŞ, Prof. Dr. Adnan ÜNAL ve Prof. Dr. Mesut ÇETİNKAYA’nın, Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği bölümüne Prof. Dr. Vedat DENİZ’in, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne Doç. Dr. Fatih DUMAN’ın, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümüne Doç. Dr. Selçuk KENDİRLİ’nin ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümüne Doç. Dr. İlknur TAŞ’ın atamaları yapıldı.

Hitit Üniversitesi camiasına katılan ve unvanı yükselen öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ