Yayınlanma Tarihi: 30 Mayıs 2013 Perşembe

Sungurlu Meslek Yüksekokulu-Sunka İşbirliğinde Web Tasarım Yarışması Yapıldı

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu ile Sungurlu’da faaliyet gösteren ulusal ve uluslar arası pazarlarda kâğıt, karton sektörünün önde gelen firmalarından SUN-KA Kağıt ve Karton Sanayi işbirliğinde düzenlenen “Çevre ve Doğa” konulu web tasarım yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül törenine Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, SUN-KA Genel Müdürü Zeki Öztekin, Genel Müdür Yardımcısı Levent Öztekin, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif açılış konuşmasında “Çevre ve Doğa” konulu web tasarım yarışmasının, öğrencilere hem mesleki hem de sosyal açıdan çok önemli katkıları olduğunu ifade ederek, hem bu yarışma için hem de diğer alanlarda Yüksekokulumuza her türlü desteği veren SUN-KA Yönetimine teşekkür etti.

SUN-KA Genel Müdürü Zeki Öztekin  ve Genel Müdür Yardımcısı Levent Öztekin de Çevre ve Doğa konusunun öneminden bahsederek, birlikte gerçekleştirilen bu etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler ve hem Sungurlu Meslek Yüksekokuluna hem de Hitit Üniversitesine her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve yarışma koordinatörü Öğr. Gör. Hakan Kör yarışma hakkında yaptığı bilgilendirme konuşmasında, yarışmaya katılım oranının oldukça yüksek olduğunu, 60’dan fazla öğrencinin yarışmaya başvuru yaptığını ve ilk 6 kişinin dereceye girerek ödül aldığını, bu tür etkinliklerin öğrenciler arasında tatlı bir rekabet oluşturarak ortaya güzel ürünlerin çıkmasına fırsat verdiğini belirtti.

Dereceye giren öğrenciler ve aldıkları ödüller;

1.       Tuğba ULUÖZ - Diz Üstü Bilgisayar

2.       Taner SELEK - Tablet

3.       Hüseyin ÜNVERMİŞ - Fotoğraf Makinası

4.       Selman GEDİK - Chip Dergisi Aboneliği (1 Yıllık)

5.       Haydar KOÇAK - Chip Dergisi Aboneliği (1 Yıllık)

6.       Erhan ATEŞ - Chip Dergisi Aboneliği (1 Yıllık)


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube