Yayınlanma Tarihi: 10 Haziran 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Öğrencileri Bir Tebessüm İçin El Ele Verdiler

Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulübü, Beyaz Ay Derneği Çorum Şubesi ve Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi “Engelli Çocuklarımız Tebessüm Etsin Diye Elele Veriyoruz” sloganıyla, “Bir Tebessüm İçin El Ele” isimli bir eğlence programı düzenlediler. Kale Eğitim Uygulama Okulu’nda gerçekleşen programda çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Program çocukların defalarca istediği “Gangam Style” ile başlarken, 2 çocuğun programda görevli olan Üniversitemiz öğrencilerine -yanlış oynuyorsunuz- diyerek nasıl oynamaları gerektiğini göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Çocuklardan gelen istekler doğrultusunda eğlence programında horon tepildi ve halay çekildi. Çocuklar bu oyunlarda birbirlerine öylesine kenetlenerek oynadılar ki, seyir zevki de oynaması kadar muazzam bir tat verdi.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez, Beyaz Ay Yönetim Kurulu Derneği üyeleri ve Aktif Yaşam Kulübü öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen program, çocuklara şeker dağıtımı ile sonlandı.