Yayınlanma Tarihi: 10 Haziran 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Tıp Fakültesinde Hekimlere Yönelik İstatistik Uygulamaları Kursu Tamamlandı

Tıp Fakültesinin mezuniyet sonrası eğitim etkinlikleri kapsamında hekimlere yönelik olarak düzenlediği “İstatistik Uygulamaları Kursu” 7 Mayıs - 6 Haziran 2013 tarihleri arasında T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Haftada 2 gün ve toplam 30 saat olarak uygulanan kursta eğitimi Sağlık Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Cem Koçak verdi. Kurs kapsamında katılımcı hekimlere temel istatistik bilgilerinin yanı sıra özellikle sağlık araştırmalarında; araştırmaların planlanmasından sonuçlarının sunumuna kadar geçen süreçte gerekli olan çeşitli istatistik yöntemler ve SPSS programının kullanımı hakkında kapsamlı bir eğitim verildi.