Yayınlanma Tarihi: 13 Haziran 2013 Perşembe

Rektörümüz Language Centre’yi Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Language Centre(Çorum Özel Yabancı Dil ve Bilgi Teknolojileri Merkezi) kurucu Müdürü Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

1998 yılında Çorum’un ilk yabancı dil kursu olarak hizmete başladıklarını, sürekli değişim ve gelişimden yana olduklarını ifade eden Language Centre Kurucu Müdürü Aşgın, 2009 yılı ortalarından itibaren yeni aldıkları onaylarla Çorum'un en kapsamlı meslek edindirme merkezini faaliyete geçirdiklerini belirterek kurulduğu günden bu güne kadar, çok değişik yaş ve meslek gruplarından binlerce kursiyerimize eğitim vermiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da; deneyimli kadromuz, eğitim olanaklarımız, bol dokümanımız, kalite ve prensiplerimizden taviz vermeyen anlayışımızla Çorumlu hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceklerini açıklayan Language Centre Kurucu Müdürü ve aynı zamanda Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora öğrencisi Aşgın, Üniversitemizi yakından takip ettiğini, Üniversitemizdeki gelişmeleri memnuniyetle karşıladığını belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da şehrimiz insanlarının taleplerini karşılama noktasında verilen her türlü hizmetin takdire şayan olduğunu ifade ederek toplumumuzun ihtiyaçlarını karşılama noktasında büyük önem arz eden bu tür eğitim çalışmalarına toplumuzun gereken ilgiyi gösterileceğini ümit ettiğini belirterek Language Centre Kurucu Müdürü Aşgın’a çalışmalarında başarılar diledi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube