Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Seçil Türksoy ve Arş. Gör. Eda Aktaş ile birlikte Hatap Değirmenleri’ni ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz buğdayın una işlenme sürecindeki proses basamaklarını yerinde inceleyerek, kullanılan ekipmanlar hakkında bilgi edindiler. Ayrıca fabrika bünyesinde yer alan laboratuvar gezilerek yapılan tüm analizler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oldular.
Gezi sonunda Hatap Değirmenleri bünyesinde yer alan müzeyi gezen öğrencilerimize Hatap Değirmenleri Yönetim Kurulu üyesi Latif Kavukçu tarafından müzede yer alan değirmencilik ve fotoğrafçılık ile ilgili eserler hakkında bilgi verildi.
Teknik gezide, derslerde gördükleri teorik bilgilerin uygulanışını görme fırsatı bulan öğrencilerimize firma Gıda Mühendisi İlknur Temiz ve Gıda Teknikeri Sevda Şahin eşlik ettiler.