Yayınlanma Tarihi: 07 Haziran 2013 Cuma

Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulübü’nden Kitap Kampanyası

Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulübü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İnsani Değerler Kulübü’nün ortaklaşa başlattığı “Üniversiteler Köylere Işık Oluyor” isimli kitap kampanyasında sona ulaşıldı. Kampanya kapsamında Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulübü, Konya Kulu İlkokulu, Konya Kulu Lisesi, Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bilecik İnhisar İlkokulu ile Orta okuluna kitap yardımında bulunuldu.

Kitapların tesliminde birbirinden renkli görüntüler yaşanırken, Kulu ya kitap teslimine giden Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulübü üyelerine oldukça samimi bir şekilde karşılandı. Okul yetkilileri Çorum’dan ihtiyacımız olan kitapları bize sağlamanız bizi çok mutlu etti ifadeleri kullanılırken, öğrencilerimize Okullar gezdirilerek ilçe hakkında bilgiler verildi. Çorum İmam Hatip Lisesi’ne yardım edilen Üniversiteye hazırlık kitapları ise Aktif Yaşam Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Cemil Hakyemez, tarafından teslim edilerek, okul yöneticileri ve öğretmenleri ile yapılan görüşme ile son buldu. Bilecik İnhisar İlkokulu ile Orta okuluna kitapların teslimi ise İnsani Değerler Kulübü tarafından yapıldı.

Aktif Yaşam Kulübü Başkanı Semih Kızıldağ, yaptığı açıklama da Aktif Yaşam Kulübü ve İnsani Değerler Kulübü güzel bir projeye imza attık umarım, bu kitaplar bazı kardeşlerimizin önünü açar.Kitap teslimlerinden yaşananlar bizi daha da mutlu ediyor.İnşallah seneye en az 7 Kulüp bu projeyi beraber başlatacağız ve en az 10 okula destek olacağız şimdiden alt yapı için bazı kulüplerimizle görüşmelere başladık dedi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İnsani Değerler Kulübü Başkanı Serdar Karanfil de böyle bir projede Hitit Üniversitesi  Aktif Yaşam Kulübü ile beraber olmak çok güzeldi. Biz kardeşlerimize destek için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz dedi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube