Yayınlanma Tarihi: 15 Temmuz 2013 Pazartesi

Kral Fahd Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kasule Üniversitemizi Ziyaret Etti

Kral Fahd Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Omar Hasan Kasule Üniversitemizi ziyaret etti. Epidemoloji ve Biyoetik alanında çalışan ve Üniversitesinin Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanlığını da yürüten Dr. Kasule, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir sohbet ortamında geçen görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemiz yükseköğretim kurumlarımıza ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak Prof. Kasule’ye Üniversitemizin akademik işbirliği konusunda Kral Fahd Üniversitesi ile çalışmaya hazır olduğunu belirtti.

Üniversitemize yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Kasule de Üniversitemizin ulaştığı düzeyden etkilendiğini ve Üniversitemiz ile ortak çalışmalar yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi ziyaretinin ardından İlahiyat Fakültesine giden Prof. Dr. Kasule, Fakülte Dekanı ve öğretim üyeleri ile tıp etiği, biyoetik, klonlama, tıbbı nebevi, organ transferi gibi konularda görüş alış verişinde bulundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube