Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2013 Cuma

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin Proje Tanıtımı Yapıldı

Kısa bir süre önce master planı tamamlanan Üniversitemiz Kuzey Kampüs alanı ile Kampüs içerisinde yer alacak olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin proje tanıtımı, bu binaların kullanıcısı olan öğretim elemanlarımıza Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından yapıldı.

Toplam 22.800 m² kapalı alana sahip olacak Fakülte binası iki ana bloktan oluşacak olup bloklardan birisi öğretim elemanları için diğeri ise eğitim-öğretim binası olacak şekilde planlanmıştır.

Yapılan bilgilendirme toplantısında; tüm binaların uzun vadeli ihtiyaçlar düşünülerek planlamasının yapıldığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, dünya standartlarında hazırlanan master planların hayata geçirilmesinin Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin mesleki ve sosyal gelişimleri açısından önemli olduğunu ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin daha rahat ve modern koşullarda eğitim görecekleri, öğrencilerle öğretim elemanlarının modern şartlarda eğitim faaliyetlerinde bulunmasına imkân verecek binaların yapımına devam edileceğini vurguladı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube