Yayınlanma Tarihi: 28 Temmuz 2013 Pazar

Çorum Milletvekilimiz TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Çorum Milletvekilimiz TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitede yapılan çalışmaların ve projelerin ele alındığı ziyarette TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Üniversitemizin her geçen gün daha da büyüdüğünü ve Üniversitemizde ki olumlu gelişmelerin Çorum için de büyük bir önem taşıdığını dile getirerek 2013 yılı yerleştirme sonuçlarında Üniversitemiz kontenjanlarını %100 doldurmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Milletvekilimiz Uslu, kontenjanlarımızın %100 doluluk oranına ulaşmasının sebebini son açılan bölüm ve programlarımızın  istihdam garantili olmasından kaynaklandığını belirtti.   Kuzey kampüs alanında incelemelerde bulunan Uslu, daha önceden gittiğimiz her yerde  yerleşke ile ilgili sorular sorulurdu şimdi yerleşke sorununun çözüldüğünü artık bu tür sorularla karşılaşmadıklarını sözlerine ekledi.  Üniversitemiz için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da ellerinden gelen her türlü katkıyı vereceklerini ifade etti.

Çorum Milletvekilimiz TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler vererek göreve geldikleri günden bugüne Çorum Milletvekilleri ile sürekli koordinasyon içinde çalıştıklarını ve birlikte yapılan bu çalışmalar sonucunda artık somut sonuçlar alınmaya başladığını ifade etti. Üniversitemiz Kuzey ve Güney yerleşkeleri için emeği geçen herkese teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ziyaretin anısına TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya çini işlemeli bir tabak hediye etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube