Yayınlanma Tarihi: 05 Temmuz 2013 Cuma

Kırgız Öğrenciler Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemizin Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ile yapmış olduğu akademik işbirliği protokolü kapsamında yaz eğitim stajını yapmak üzere Üniversitemize gelen Kırgız öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, yurt dışında staj eğitimi almalarının ayrı bir tecrübe kazandıracağını inandıklarını belirterek, bu olanağı sağladıkları için Üniversitemize ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, iki üniversite arasında yapılan protokolün somut adımlara dönüştürülmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, öğrencilere gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti.