Yayınlanma Tarihi: 22 Ağustos 2013 Perşembe

Rektörümüz, T.C. Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu’nu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan Çorum Miletvekili Dr. Cahit Bağcı ile birlikte Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu’nu ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’nün Masterplanın tamamlanarak inşaatlara başlanılacak aşamaya geldiğini, yapılması planlanan inşaatların ihale aşamasına bir kaç ay içerisinde geleceğini belirtti. Güney Kampüsü’nde ise Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de destekleri ile önemli bir aşama katedildiğini ve yakın bir zamanda tüm hukuki sorunlarının çözülerek Üniversitemize tahsis edileceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, tüm bu süreçte verdikleri desteklerden dolayı başta Kalkınma Bakanımız Dr. Cevdet Yılmaz olmak üzere Müsteşar Kemal Madenoğlu’na, Valimiz Sabri Başköy'ö, Milletvekillerimiz Salim Uslu'ya, Cahit Bağcı'ya, Murat Yıldırım'a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu da gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ellerinden geldiğince destek vereceklerini ifade etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube