Yayınlanma Tarihi: 26 Ağustos 2013 Pazartesi

Rektörümüz Özel Öğrenci Yurtları, Apart ve Pansiyon İşletmecileri İle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Çorum ili ve ilçelerindeki özel öğrenci yurdu, apart ve pansiyon işletmecileri ile bir araya geldi. Toplantıda Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin önceki yıllarda olduğu gibi bu senede iyi bir öğrenim görebilmeleri adına gerekli tüm gayreti gösterdiklerini belirterek işletme sahiplerinden de bu hususta üzerlerine düşen gerekli özveriyi göstermelerini istedi.

Bu sene Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak öğrencilere ilişkin sayısal bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, konuşulmadan sorunların çözülemeyeceğini belirtti.Toplantıya katılımlarından ötürü özel öğrenci yurtları, apart ve pansiyon işletmecilerine teşekkür eden Prof. Dr. Alkan,toplantı sonrasında 2-6 Eylül 2013 tarihlerinde Üniversitemizde yapılacak öğrenci kayıtlarında yurt, pansiyon ve apart işletmeleri için kurulacak stantlara ilişkin saha çalışması yapıldığını açıkladı.