Yayınlanma Tarihi: 02 Eylül 2013 Pazartesi

New York Eğitim Ataşesi’nden Rektörümüze Ziyaret

New York Eğitim Ataşesi İlhan Çoban, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten İlhan Çoban, Amerika Birleşik Devletleri dâhil olmak üzere Üniversitemizin uluslararası arenada pek çok ülkeyle yapmış olduğu çalışmaların önemine değinerek Üniversitemizin ABD’de yapacağı yeni işbirlikleri için de New York Eğitim Ataşesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

Üniversitemize ilişkin bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek uluslararası iş birliklerini çok önemsediklerini belirtti.

Prof. Dr. Alkan, bilimin ışığında, uluslararası standartlarda ve çağın gereklerine uygun bilgi üreten bir Üniversite olarak uluslararası düzeyde yapılan çalışmalarla hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı.