Yayınlanma Tarihi: 25 Eylül 2013 Çarşamba

Rektörümüzden Sungurlu Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Sungurlu ilçemizde bir dizi ziyarette bulunup, bir etkinliğe katıldı. Ziyaretlerde ve etkinlikte Rektörümüze Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ve Üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bilgin eşlik etti.    

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ilk ziyaretini Sungurlu ilçesine yeni atanan Kaymakam Osman Beyazyıldız’a yaptı. Yeni görevinde Osman Beyazyıldız’a başarılar dileyen Rektörümüz, işbirliği içerisinde birlikte Sungurlu’da güzel çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ikinci ziyaretini Sungurlu Belediyesine yaptı. Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ve Başkan Yardımcısı Erol Erkoç tarafından karşılanan Rektörümüz, Sungurlu MYO Kampüsünde gelinen son aşama ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Kampüsün oluşumu aşamasında Sungur Belediyesinin vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemiz yeni yıl bütçesinin oluşumundan sonra Kampüs inşaatlarına hızla başlanacağını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan son olarak Sungurlu’da faaliyet gösteren Tek Seçenek Dershanesi tarafından düzenlenen “Başarı ve Motivasyon” konulu etkinliğe konuşmacı olarak katılarak Sungurlu MYO ve Lise öğrencilerine başarı ve motivasyon konusunda bilgilendirdi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube